Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Schildersweg 25
6586 AL Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:0485513089
Fax:

Nieuwbouw bij Hendriks Hijmans

Beschik je over een stuk grond met een bouwbestemming? Maar heb je nog geen invulling kunnen geven aan de vervolgstappen? Dan ben je bij Hendriks Hijmans Bouwbedrijf aan het juiste adres! Wij zorgen namelijk graag voor de rest, van idee tot uitvoering; het complete plaatje.

Neem een architect in de arm

Heb je nog geen architect? Wij brengen je graag in contact met architectenbureaus waar wij in het verleden goede ervaringen mee hebben gehad. Zij zetten alle plannen, wensen en ideeën maar al te graag op papier, zodat wij daar vervolgens uitvoering aan kunnen geven. Natuurlijk gaat deze stap in goed overleg en zullen we eerst een inventarisering moeten maken van die plannen, wensen en ideeën. Misschien hebben wij of de architect nog wel een innovatief idee of een passende oplossing voor een specifieke wens of eis. Heb je al een architect en / of een tekening? Dan zijn wij ook de geschikte partner om de bouwplannen daadwerkelijk te realiseren.

Vervolgens kunnen wij je uitstekend adviseren in het hele vergunningstraject. We helpen je bij het verkrijgen van de juiste papieren, die benodigd zijn om snel te kunnen gaan bouwen. Door de korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen.

Overzichtelijk en open

Tijdens het aanvragen van de benodigde vergunningen kunnen we het volledige bestek uitwerken. Dit is een specificatie van alles wat we voor je (de nieuwe woning) gaan doen, compleet met een kostenoverzicht. Als de vergunningen dan rond zijn kunnen we ook direct van start, zodat het bouwproces geen onnodige vertraging oploopt.
Tijdens het bouwproces kunnen wij in elke fase van de bouw adviseren. Onze ervaring en vakkennis maken onze een geschikte sparringpartner. Zo kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de afwerking van vloeren en wanden, de keuze van schakelmateriaal, sanitair of de keuken.

Door de korte communicatielijnen en één aanspreekpunt kunnen we snel, open en eerlijk werken. Je zult op het einde van de rit nooit voor verrassingen komen te staan, aangezien we alles van te voren duidelijk met je bespreken. Wanneer je Hendriks Hijmans Bouw een woning laat bouwen kun je er zeker van zijn dat je een betaalbare én exclusieve woning zult bezitten.