Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Schildersweg 25
6586 AL Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:0485513089
Fax:

Een dakkapel op maat

Het plaatsen van een dakkapel is een uitstekende investering. Aan de ene kant biedt een dakkapel meer ruimte, zodat je de zolder kunt benutten als extra slaap- of hobbykamer. Aan de andere kant verhoog je de waarde van de woning door het plaatsen van een dakkapel. Met dee optische ruimtewinst (door de royale lichtinval van de dakkapel) en de loop- en stavrijheid biedt een dakkapel je meer wooncomfort en -genot.

Prefab of tradioneel; een dakkapel op maat

Hendriks Hijmans maakt dakkapellen op maat. Natuurlijk doen we dit in goed overleg met onze opdrachtgever. Of de wens nu een klassieke en traditionele dakkapel is of een moderne en strakke dakkapel, wij helpen je graag vooruit! Wij bouwen de dakkapel traditioneel op de woning of we realiseren een prefab dakkapel in onze werkplaats en monteren deze vervolgens binnen 1 dag op het dak van de woning.

Hoge isolatiewaarde

Dankzij de gedegen kwaliteit van de materialen hebben al onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde. De traditionele dakkapel wordt uitgevoerd in hout, maar steeds vaker kiezen klanten voor een kunststof of aluminium variant. Deze materialen zijn namelijk onderhoudsarm. Een kunststof of aluminium dakkapel heeft hierdoor geen periodieke schilderbeurt nodig, wat behoorlijk in onderhoudskosten kan besparen.

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel heeft daarnaast nog andere voordelen. Zo zijn de kunststof materialen die wij gebruiken in vele (RAL-)kleuren leverbaar,

desgewenst met natuurgetrouwe houtstructuur met oppervlaktenerf. De materialen zijn weer- en windbestendig. Hierdoor trekken ze niet krom onder invloed van vocht of warmte en worden niet aangetast door schimmels, bacterien en andere rottingsprocessen. Doordat ze ongevoelig zijn voor Uv-straling blijft de kleur, gedurende de levensduur van het kunststof materiaal, gelijk.

Een ander voordeel zijn de standaard naar binnen draaiende draai- kiepramen. Dit zorgt er voor dat de ramen van binnenuit te reinigen zijn, wat ramen wassen een stuk eenvoudiger maakt. Natuurlijk zijn deze draai- en kiepramen voorzien van hooggekwalificeerd hang- en sluitwerk.