Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Schildersweg 25
6586 AL Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:0485513089
Fax:

Aan- en verbouw van een woning

Wanneer je groter wilt wonen is het niet altijd noodzakelijk om direct te verhuizen. In veel gevallen is het mogelijk (en toegestaan met de juiste vergunning) om een bestaande woning te vergroten. Puur technisch gezien kun je daar letterlijk alle kanten mee op: een vergroting in de breedte, diepte of de hoogte.

Wat er mogelijk is met jouw woning hangt af van de constructie en de technische kwaliteit van de woning. Daarom is het verstandig om bij een aan- of verbouwing altijd een bouwspecialist in huis te halen. Wij kunnen je vakkundig informeren over de technische staat van de woning, de constructie en de mogelijkheden van een eventuele aan- of verbouwing. Door onze creatieve kijk en jarenlange ervaring komen we vaak tot een passende oplossing.

Tekening en vergunning

Nadat de plannen zijn gesmeed wordt er een tekening uitgewerkt. In sommige gevallen is ook een constructieberekening nodig om er zeker van te zijn dat alle wensen ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Met deze tekening en berekening kunnen vervolgens de vergunningen worden aangevraagd. Zodra de vergunningen rond zijn kunnen wij aan de slag, met een prachtige aanbouw of complete verbouwing die aan alle wensen voldoet als eindresultaat.

Een complete verbouwing

Wil je specifieke onderdelen eens grondig aanpakken of een complete ruimte verbouwen? Dan kun je daar ook bij ons voor terecht. Van complete badkamerrenovatie tot het vervangen van houten kozijnen door onderhoudsarme kunststof kozijnen. Tijdens deze verbouwingstrajecten houden we zoveel mogelijk met de bewoners en de omwonenden. Het is tenslotte de bedoeling dat je er plezier van hebt, geen overlast.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een aan- of verbouwing door Hendriks Hijmans? Neem dan vrijblijvend contact met ons op je

wensen, ideeën en plannen door te spreken.