Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Pottenbakker 9
6596 GA Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:+31 (0)641 90 36 01
Fax:

Over ons

Over ons

Over ons

Bij een verbouwing of bouw dienen veel zaken geregeld te worden. Wij nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid over de realisatie en coördinatie van uw bouwactiviteiten. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Over ons

Over ons

Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu met bezig. We communiceren helder, zijn duidelijk over de kosten en overleggen goed met u over de mogelijkheden. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich.

Certificaten & Labels

Certificaten & Labels

Klik hier om meer te lezen over onze certificaten en labels.

Contact

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. Hier vind je onze contactgegevens.

Nieuws

Nieuws

Klik hier voor het aller laatste branchenieuws.

Nieuwbouw bij Hendriks Hijmans

Nieuwbouw bij Hendriks Hijmans

Beschik je over een stuk grond met een bouwbestemming? Maar heb je nog geen invulling kunnen geven aan de vervolgstappen? Dan ben je bij Hendriks Hijmans Bouwbedrijf aan het juiste adres!

Aan- en verbouw

Aan- en verbouw

Wanneer je groter wilt wonen is het niet altijd noodzakelijk om direct te verhuizen. In veel gevallen is het mogelijk (en toegestaan met de juiste vergunning) om een bestaande woning te vergroten.

Een dakkapel op maat

Een dakkapel op maat

Het plaatsen van een dakkapel is een uitstekende investering. Aan de ene kant biedt een dakkapel meer ruimte, zodat je de zolder kunt benutten als extra slaap- of hobbykamer. Aan de andere kant verhoog je de waarde van de woning.