Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Schildersweg 25
6586 AL Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:0485513089
Fax:

UNILIN Insulation

UNILIN, divisie insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan UNILIN. Wij zijn in 40 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten. Of u nou voor nieuwbouw gaat of graag uw huidige huis wilt renoveren, UNILIN biedt u de oplossing!

Wij van UNILIN denken al graag mee vanaf de visiefase als het gaat om het optimaal isoleren van een gebouwschil. Isolatie van het huis is een essentieel onderdeel om het comfort te verhogen. Door een goede isolatie van het dak en de spouw kunnen energierekeningen fors omlaag en ervaren bewoners minder schommelingen qua temperaturen binnenshuis.

UNILIN produceert en levert producten met PIR isolatie. PIR isolatie is slank en garandeert een optimale thermische isolatie tijdens de gehele levensduur van het gebouw. Dat PIR isolatiemateriaal slank is biedt voor de eindgebruiker voordelen zoals meer woonoppervlakte en meer lichtinval omdat de spouw slanker is.

Omdat UNILIN voor innovatie staat en graag meedenkt vanaf het begin om bijzondere creaties te kunnen realiseren bieden wij isolerende elementen voor ieder denkbaar dak. Ongeacht de dakbedekking of de vorm van het dak dat u wenst, UNILIN biedt u een oplossing. Zo kunt u met onze isolerende elementen kiezen voor een getoogd, plat of flauw hellend dak afgewerkt met riet, metaal of dakpannen. Daarnaast biedt UNILIN u ook de mogelijkheid tot het kiezen van een bijpassende zichtzijde welke direct binnen uw interieur past. Zo hoeft u binnen niet meer de zichtzijde af te werken naar het gewenste resultaat.

UNILIN, for smart living

Downloads & Informatie

Downloads & Informatie

Download hier de technische productbladen en brochures van Unilin.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Unilin.

Onze producten

Onze producten

Een kleine greep uit het ruime assortiment Unilin producten.

Sfeerimpressies

Sfeerimpressies

Een aantal sfeerimpressies van projecten waarbij Unilin producten zijn gebruikt.

Video's

Video's

Bekijk hier de verwerkingsfilms, bedrijfspresentatie en andere video’s van Unilin.