Kontakt
Hendriks Hijmans Bouwbedrijf
Schildersweg 25
6586 AL Milsbeek
Homepage:www.hendrikshijmans.nl
Telefoon:0485513089
Fax:

Skantrae breidt populaire SlimSeries deurenserie flink uit

Skantrae breidt de populaire SlimSeries-deurencollectie uit met nieuwe varianten, glasopties en hang- en sluitwerkpakketten. Bovendien speelt Skantrae daarmee in op de groeiende vraag naar deze minimalistische en trendy binnendeuren. Aan de bestaande zwarte SlimSeries voorraadmodellen heeft Skantrae een zwarte paneeldeur toegevoegd. Maar ook in glasopties introduceert Skantrae meerdere varianten zoals blank glas voor het assortiment witte SlimSeries-deuren en een uitbreiding in de glasoptie met nevelglas voor het gehele assortiment. Het complete voorraad-programma SlimSeries is nu verkrijgbaar in paneeldeuren, blank- en nevel glas en in dezelfde roedeconfiguraties. Daarmee levert Skantrae een nog bredere voorraadcollectie die via de dealers snel bij de klant kan zijn.

Maatwerk

Ook binnen het maatwerk-assortiment heeft Skantrae de keuzemogelijkheden voor klanten uitgebreid. Nieuw voor de zwarte en de witte SlimSeries deuren is rookglas. Dit donkere, licht doorlatende glas geeft de deuren een bijzondere en bijna mysterieuze uitstraling.

SlimSeries Ultra

Skantrae heeft de ultradunne deuren in het SlimSeries Ultra maatwerkassortiment uitgebreid met een aantal glasopties. Zo zijn de zwarte deuren – met stijlen van slechts 30 mm – nu ook leverbaar met nevel- en rookglas. Aan de collectie witte deuren zijn drie opties toegevoegd: blank glas, nevel glas en rookglas.

Hang- en sluitwerkpakketten

De stijlvolle SlimSeries deuren zijn niet compleet zonder de bijpassende hang- en sluitwerkpakketten. Skantrae heeft een aantal bestaande pakketten uitgebreid. Daarnaast worden nieuwe deurgrepen en -krukken aan de collectie toegevoegd. Zoals de ronde Petana, de rechthoekige Dayton en de platte Cleves-deurkrukken.

Minimal

Daarnaast introduceert Skantrae van de Dayton en Cleves ‘minimal’-versies. Met een rozet dat slechts een fractie groter is dan de kruk, zorgen deze voor een nog strakkere uitstraling. De ‘minimal’ deurkrukken kunnen overigens ook op alle andere deuren binnen de uitgebreide deurencollectie van Skantrae toegepast worden. Hiermee biedt Skantrae een assortiment dat past bij deze tijd en wordt het vinden van de perfecte kruk voor de gekozen deur nog makkelijker.

Zwarte sloten

Voortaan levert Skantrae bij zwarte deurgrepen en -krukken de sloten standaard in het zwart. Daarmee wordt het deurbeslag helemaal één met de deur. Ook breidt de binnendeurspecialist de cilinderslot pakketten uit en zijn de pakketten ook verkrijgbaar als vrij- bezet of kast-uitvoering net als de ‘vrij-bezetslot’ pakketten.

Verdekt scharnier

Nieuw in het assortiment is eveneens het verdekt Kubica Scharnier, waarmee je de deuren naadloos en onzichtbaar in het kozijn afhangt. Dit nieuwe model biedt diverse voordelen en is vooral voor zwarte deuren de perfecte oplossing. Het scharnier kan namelijk geheel in zwart uitgevoerd worden.

Op www.skantrae.com vind je alles over de uitbreiding van het assortiment SlimSeries deuren en hang- en sluitwerkpakketten.